Werkbonnen

Wij hebben een eigen Digitale werkbonnen systeem ontwikkeld. Dit systeem is van hoge kwaliteiten en kan gezien worden als een smart planning software. Met deze software helpen wij u graag om het werkproces te optimaliseren.

Wat kun je met digitale werkbonnen?

Een digitale werkbon (ook wel online planning tool genoemd) is een goede vervanging voor de traditionele papieren werkbonnen. Het belangrijkste voordeel van een digitale werkbon is het gemak – u hebt er altijd en overal toegang toe, zonder dat u omvangrijke papieren hoeft mee te nemen. U krijgt ook volledige nauwkeurigheid, omdat alle informatie in een plansysteem wordt opgeslagen.

UITLEG VAN EMMA
klik op Emma

Werkbonnen Novi Media

Wij Gebruiken een geautomatiseerde planningssoftware die de reistijden van werknemers minimaliseert door routes te berekenen op basis van nauwkeurige afstanden tussen punten. Werknemers kunnen hun eigen schema’s kiezen, zodat ze niet gedwongen worden om te ver van huis te reizen.

Dit systeem zorgt ervoor dat uw werknemers makkelijker te werk kunnen gaan. En minder reistijd hebben om van punt naar punt te gaan.

Divisies

Met divisies beheer je de uitstraling van het bedrijf, contactinformatiemail communicatie met de klant en natuurlijk de bedrijfsinformatie

Opdrachtgevers

Binnen opdrachtgevers beheer je klanten en locaties, alle informatie overzichtelijk op 1 plek met inzage in alle beschikbare documentatie

Werknemers

Bij werknemers kun je van contact informatie, werkurendigitale werkbonnen, en locatie ten behoeve van reisafstand tot de vrije dagen planning aangeven

Assets

Hier kun je alle verschillende type assets onderhouden, bouwjaar, type, merk, uit te voeren activiteiten zoals bv onderhoud, reparatie en/of installatie

Planning & automatisch plannen

Planning invoer, overall management, overzichtelijke agenda weergaven en de zeer efficiënte mogelijkheid tot automatisch plannen*

Digitale werkbon

Als kwaliteitscontrole kun je afgehandelde werkbonnen aanpassen op taalfouten, definitief afronden en rapportages naar de klant emaillen

Rapportages

Een overzicht van alle gegenereerde rapportages, de mogelijkheid tot nabewerking en de optie om rapportages opnieuw te versturen

Waarom een digitale werkbon systeem gebruiken?

Een digitale werkbonnen systeem heeft heel wat voordelen voor gemiddeld bedrijf met werknemers. Hoe meer werknemers u heeft hoe meer voordelen de digitale werkbonnen systeem heeft dit heeft alles te maken met het managen van uw werknemers. Maar wat zijn deze voordelen?

Werkbonnen Novi Media

Voordelen digitale werkbonnen systeem:

  1. Gebruiksvriendelijkheid – Onze Digitale werkbonnen systeem is eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. U hoeft geen ervaring te hebben met planningsystemen om ons systeem te snappen.
  2. Schaalbaar – u kunt al uw werknemers toevoegen aan het systeem en u kunt dat altijd blijven opschalen.
  3. Efficiëntie – U heeft een automatisch planningsysteem waarmee u alle inzage heeft in al uw werknemers dit zorgt ervoor dat u en uw werknemers efficiënt te werk kunnen gaan.
  4. Controle – U kunt real time controle houden over alle werkzaamheden van uw werknemers/monteurs op locatie. Dit zorgt ervoor dat de kansen op fouten minder groot zijn.
  5. Beveiliging – Wij bewaren al uw gegevens in een centraal beveiligt systeem hieronder vallen uw gegevens maar ook uw klantgegevens, planningen en rapportages.

Service Novi Media

Onze professionele support desk staat altijd voor u open. U kunt al uw algemene vragen stellen door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of via onze gratis chat systeem. Alle vragen die voor 17:00 worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord.

Naast onze uitstekende service richten wij ons ook onwijs op klant tevredenheid. klant is bij ons nummer 1 en zullen wij altijd uitstekende service bieden. Het maakt hierin niet uit of dat een bestaande of potentiële klant is. Wij houden van korte communicatielijnen met onze klanten, vooral tijdens de eerste fasen van de samenwerking.

Voor wat voor bedrijven is een online planning tool aantrekkelijk?

Voor bedrijven met een groot aantal werknemers is het aantrekkelijker om ons planningsysteem te gebruiken dit wilt niet zeggen dat bedrijven met een klein aantal werknemers het niet kunnen gebruiken. Wij kunnen ons planningsysteem instellen naar hoe u wilt dit zorgt ervoor dat in werkelijkheid het systeem voor elk soort bedrijf handig is.

Bedrijven die werken met monteurs of werknemers die op locatie van klanten moeten werken is het extra aantrekkelijk om ons systeem aftenemen. Door ons werkbonnen systeem kan de werkgever vanaf afstand precies zien waar en hoe laat zijn werknemers op bestemming zijn en ook exact wat ze hebben gedaan en hoeveel het heeft opgeleverd of gekost.

1
2
3
Werkbonnen Novi Media
1

Volledig flexibele planning van de werkbonnen, makkelijk en overzichtelijk, alle schermen vanuit 1 plek beschikbaar en automatische in te plannen.

2

Overzichtelijke werkbonnen afhandeling voor werknemers, foto’s, documenten en informatie gemakkelijk verwerken en meesturen

3

Overzichtelijke rapportages, rechtstreeks naar de klant, grafieken en duidelijke aangave

Wat maakt ons digitale werkbonnen systeem goed?

Onze digitale werkbonnen systeem wordt dagelijks onderhouden zodat de actuele systemen altijd draaiend blijven, Dit zorgt ervoor dat ons systeem optimaal werkt. Naast dit zijn wij als bedrijf altijd opzoek naar wat het beste is voor de klant wil de klant een verandering in ons systeem zullen wij samen met de klant bekijken wat wij daarin kunnen betekenen voor de klant.

Wij hebben een heel team dagelijks werken aan ons digitale werkbonnen systeem en zijn dan ook 24/7 in staat om u te hulp te schieten!

Onze kosten zijn gebonden aan de hoeveelheid werknemers u heeft en wij bieden altijd een proeftijd aan van 1 maand!

Wil jij ook tussen deze tevreden klanten komen te staan?

Wij gaan graag voor je aan de slag en
werken graag samen aan jouw succes

Veel gestelde vragen

Als je nog vragen hebt over ons digitale werkbonnen systeem (OPS),  hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen, lees deze nog even rustig door en hopelijk spreken wij je snel om samen te gaan werken.

Er zijn verschillende manieren om digitale werkbonnen financieel voordelig te maken voor je bedrijf, zoals het gebruik van gratis of betaalbare digitale werkbonnen software, het afschaffen van papieren werkbonnen en het voorkomen van fouten door het gebruik van automatisering.

Digitale werkbonnen kunnen geïntegreerd worden met andere bedrijfsprocessen en software door het gebruik van API’s (Application Programming Interfaces) of integraties met andere softwareprogramma’s.

Digitale werkbonnen kunnen gebruiksvriendelijk gemaakt worden door het aanbieden van duidelijke instructies en training voor werknemers, het gebruik van een intuïtief ontwerp en het bieden van ondersteuning als dat nodig is.