• Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

Wij ontwikkelen grafische ontwerpen waarbij wij creativiteit tonen. Dit wordt gedaan door professionele ontwerpers die al jaren in dit vak zitten, hiernaast bieden wij een vrijblijvende offerte aan bij het afnemen van een grafisch ontwerp!

Wat is het effect van een huisstijl

Een huisstijl geeft uw bedrijf vorm, het zorgt ervoor dat u een bepaalde kleuren combinatie verwerkt krijgt in uw website of in een van uw grafische ontwerpen. Wij zien een huisstijl als een van de basissen van een bedrijf! Maar wat zijn nou eigenlijk alle voordelen van een creatieve huisstijl?

Voordelen van een Huisstijl

 1. Indruk – Een huisstijl is de eerste indruk dat een Potentieel klant van uw bedrijf zal krijgen. Wist u dat een gemiddeld mens binnen 2 seconden zijn mening klaar heeft staan, Dit zorgt ervoor dat wanneer uw huisstijl niet optimaal is al zeker 70% afhaakt na 2 secondes! Oftewel een optimale huisstijl is super urgent voor een representatief bedrijf!
 2. Herkenbaarheid – Mensen zullen uw bedrijf gaan herkennen door een optimale opvallende huisstijl. Dit vergroot uw herkenbaarheid enorm en zorgt voor conversie, ook hierbij is van groot belang dat u een optimale huisstijl heeft!
 3. Professionaliteit – Een nette huisstijl straat uit dat u een goed product/dienst verkoopt of verricht. Hiermee toont u professionaliteit en kan u zich onderscheiden van uw concurrenten!
 4. Logo – Een creatief logo straalt uit waarvoor uw bedrijf staat, dat zorgt ervoor dat uw vindbaarheid verhoogt word en u daardoor een hogere kans krijgt op conversie!

Met wie werken wij samen?

Wij werken samen met professionele en ervaren designers. Dit zorgt ervoor dat wat wij leveren van hoge kwaliteiten is en vaak exact is wat de klant wil! Naast dit zijn wij onwijs in ontwikkeling met onze designafdeling om het naar een nieuwe level te brengen en daardoor meer te kunnen leveren.

Wat zijn de specialiteiten van onze designers?

 • Creatieve oplossingen
 • Doelgroepgerichte huisstijlen
 • Precisie
 • Service

Deze drie aspecten zijn in onze ogen de belangrijkste specialiteiten die een design hoort te leveren aan de klant, bent u opzoek naar dit dan bent u bij ons op het juiste adres en kunt u bij ons uw huisstijl laten ontwerpen.

Wat voor grafisch ontwerpen bieden wij aan?

Wij hebben een groot aanbod in het designen van verschillenden soorten professionele huisstijl ontwerpen, dit houd in dat wij niet alleen een goede huisstijl leveren voor een website maar dat ook doen voor andere producten of diensten.

Wat is ons aanbod?

 • Een unieke huisstijl pakket voor uw website
 • Een compleet huisstijl pakket voor visitekaartjes/flyers
 • Een passend ontwerp voor een bestickering
 • Een logo met een herkenbare uitstraling

In bespreking met de klant zijn er vaak nog meer opties mogelijk. U kunt bij ons gerust uw logo en huisstijl laten ontwerpen.

Service Novi Media

Onze professionele support desk staat altijd voor u open. U kunt al uw algemene vragen stellen door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of via onze gratis chat systeem. Alle vragen die voor 17:00 worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord.

Naast onze uitstekende service richten wij ons ook onwijs op klant tevredenheid. klant is bij ons nummer 1 en zullen wij altijd uitstekende service bieden. Het maakt hierin niet uit of dat een bestaande of potentiële klant is. Wij houden van korte communicatielijnen met onze klanten, vooral tijdens de eerste fasen van de samenwerking tijdens bv een huisstijl laten ontwerpen.

Wilt u ook tussen deze tevreden klanten komen te staan?

Wilt u uw huisstijl laten ontwerpen, wij
werken graag samen aan uw succes

Veel gestelde vragen

Als je nog vragen hebt over een huisstijl laten ontwerpen,  hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen, lees deze nog even rustig door en hopelijk spreken wij je snel om samen te gaan werken.

Een huisstijl is een verzameling van visuele en communicatieve elementen die samen een unieke identiteit vormen voor een bedrijf of organisatie. Dit kan onder andere bestaan uit een logo, kleuren, typografie en beeldtaal. Het is belangrijk om een huisstijl laten ontwerpen omdat het een professionele en consistente uitstraling geeft en de herkenbaarheid vergroot. Hierdoor kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en een stevigere positie op de markt verkrijgen.

Een professioneel ontworpen huisstijl biedt tal van voordelen, zoals een consistente en professionele uitstraling, een vergrote herkenbaarheid, een stevigere positie op de markt, een vergrote betrouwbaarheid en een grotere wederzijdse herkenning. Bovendien kan een professioneel ontworpen huisstijl helpen om de doelgroep aan te trekken en te behouden.

De kosten voor het ontwerpen van een huisstijl kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project, de gewenste levertijd en de gewenste kwaliteit. Wij bieden een scala aan opties voor elk budget, waardoor er altijd een oplossing is voor elk bedrijf of organisatie.

Hoewel het technisch mogelijk is om zelf een huisstijl te ontwerpen, raden wij aan om hiervoor een professioneel ontwerpbedrijf in te huren. Dit omdat een professioneel ontwerper over de juiste kennis en ervaring beschikt om een huisstijl te ontwerpen die aansluit bij de identiteit van een bedrijf of organisatie, en die ook nog eens effectief is in het aantrekken en behouden van de doelgroep.

Een huisstijl is nooit af, maar dient periodiek te worden geëvalueerd en bijgewerkt om ervoor te zorgen dat een huisstijl up-to-date blijft, is het belangrijk om regelmatig te evalueren of de huidige huisstijl nog aansluit bij de identiteit en doelstellingen van het bedrijf of organisatie. Indien nodig kan er besloten worden om de huisstijl aan te passen of te verfijnen. Het is ook belangrijk om de huisstijl te blijven gebruiken en te communiceren, om zo de herkenbaarheid te behouden.