Wordpress website laten maken

Wij ontwikkelen representatieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke WordPress websites. Als u een professionele WordPress websites wilt laten ontwikkelen, helpen wij u graag bij het maken ervan. What is wordpress?

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is een van de populairste Content Management Systemen (CMS). Wat is een Content Management Systeem? CMS is een softwaretoepassing waarin je zo eenvoudig mogelijk zelf de inhoud van de website kan beheren, zonder dat er programmeer kennis nodig is. Wat zijn de voordelen van WordPress?

UITLEG VAN EMMA
klik op Emma

Voordelen van een WordPress website laten maken:

 1. Gebruiksvriendelijkheid – WordPress is uiterst eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. U hoeft geen kennis te hebben van HTML codes om een eenvoudige blog of website te bouwen.
 2. Schaalbaar – WordPress is zeer schaalbaar. U kunt gemakkelijk functies toevoegen zoals video-uploads, fotogalerijen, contactformulieren, enz., zonder dat het de kwaliteit van uw WordPress pagina beïnvloed.
 3. Native – WordPress is ingebouwd in de browser zelf. Dit maakt het makkelijker voor webmasters om WordPress thema’s en WordPress plugins te beheren. Bovendien biedt het een betere beveiliging omdat het niet afhankelijk is van software van derden.
 4. Open source – voordelen van WordPress is dat het een open source heeft, wat betekent dat iedereen toegang heeft tot de code en er wijzigingen in kan aanbrengen. Als u op zoek bent naar iets dat gratis en aanpasbaar is, is WordPress een geweldige optie.
 5. Eenvoudig onderhoud – WordPress is ontworpen om eenvoudig te worden onderhouden. Alles wat je nodig hebt is FTP-toegang, een tekstverwerker, en basiskennis van hoe je bestanden moet bijwerken.
 6. Plugins – Er zijn duizenden plugins beschikbaar voor WordPress. Hiermee kunt u de functionaliteit uitbreiden tot buiten wat de kern biedt. Ze variëren van handige tools zoals knoppen voor het delen van sociale media tot complexe zaken als aangepast domeinbeheer.

WordPress website laten maken? Novi media is specialist in Websites

We zijn specialisten met jarenlange ervaring op vele gebieden. Samen vormen we één team om de websites van onze klanten te bouwen of te verbeteren. Daarom bieden wij webdesign, ontwikkeling, onderhoud en adviesdiensten aan.

Wij als Novi Media besteden veel tijd aan het specialiseren van een WordPress website. In samenwerking met professionele designers zorgen wij dat uw website optimaal functioneert. Onze klanten kunnen rekenen op een website die aan hun specifieke eisen voldoet en goed gepositioneerd is in zoekmachines.

Service Novi media

Onze professionele support desk staat altijd voor u open. U kunt al uw algemene vragen stellen door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of via onze gratis chat systeem. Alle vragen die voor 17:00 worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord.

Naast onze uitstekende service richten wij ons ook volledig op klant tevredenheid. Klant is bij ons nummer 1 en zullen wij altijd uitstekende service bieden. Wij maken hier geen onderscheid tussen bestaande of potentiële klanten. Wij houden van korte communicatielijnen met onze klanten, vooral tijdens de eerste fasen van de samenwerking.

Wat is de werkwijze van Novi Media?

Novi Media is een ervaren en professionele organisatie die precies weet hoe zij u kan helpen succes te behalen. Met onze uitgebreide kennis en de toepassing van innovatieve methoden weten wij als geen ander hoe wij u resultaat kunnen bezorgen.

Wij leveren professionele diensten die u helpen een goede start te maken; wij kunnen u gedurende het hele proces blijven helpen. We werken met u samen om een plan te ontwikkelen dat aan uw behoeften en doelstellingen voldoet. Zodra we weten wat u wilt, maken we een voorstel op basis van uw wensen. Vervolgens laten we u onze ideeën zien en beginnen we met de uitvoering. Ons doel is ervoor te zorgen dat elk project succesvol en efficiënt afgerond wordt.

Naast het ontwikkelen van websites in WordPress bieden wij ook ondersteuning voor de nieuwste versies van WordPress.

Website laten maken en bijbehorende kosten

De kosten om een WordPress website laten maken is gebaseerd op drie belangrijke factoren: hoeveel werk zit er in het maken van de site; wat voor ontwerp zoekt u; en of u iemand wilt inhuren om u te helpen. Onze ervaring is dat de meeste mensen in een van de vier categorieën vallen: Doe-het-zelvers, ontwerpers, ontwikkelaars of bureaus.

Doe-het-zelvers – Dit is de gemakkelijkste manier om een goedkope website te bouwen. U zult waarschijnlijk minder kosten hebben omdat u niet iemand anders hoeft te betalen om uw site te bouwen. Maar u zult nog steeds uiteindelijk betalen voor hosting, domeinnaam registratie, en SSL-certificaten.

Ontwerpers – Als u op zoek bent naar iets unieks, kan dit de beste optie voor u zijn. Het ontwerpen van een moderne website vereist vaardigheid en creativiteit. U zult bij Novi Media een schappelijk bedrag betalen om een ontwerp te vinden dat bij uw stijl past. U bespaart geld op uw lopende onderhoudskosten.

Ontwikkelaars – Als u uw website snel online wilt hebben, kan dit de perfecte oplossing voor u zijn. Een ontwikkelaar regelt alles voor u, inclusief het opzetten van uw server, het installeren van WordPress, het optimaliseren van uw thema en het configureren van uw plugins. Ze zullen zelfs een aangepaste domeinnaam voor u instellen. Gemiddeld zijn de kosten hiervan niet al te hoog en zult u uitkomen op een concurrerend bedrag.

Bureaus – Een bureau is een team van ontwerpers en ontwikkelaars die samenwerken bij een professionele WordPress website laten maken. De ene is gespecialiseerd in bepaalde gebieden zoals mobiele apps of e-commerce sites, terwijl anderen zich richten op webontwikkeling/ontwerpen. Bureaus hebben de neiging om meer in rekening te brengen omdat ze vaak zaken als projectmanagement en branding omvatten.

Wilt u bijvoorbeeld uw eigen website upgraden, maar is deze verouderd? Dan raden we toch aan om professionele wordpress website laten maken. Het grote voordeel is namelijk dat een nieuwe WordPress website beter ranked in Google.

Voor de nieuwe klanten zullen wij een offerte op maat opstellen waarin wij de nieuwe klant zo goed mogelijk tegemoet komen, In de offerte kunt u aangeven wat u graag wilt verwerken in uw WordPress website, en ziet u ook een schatting van de kosten, ook voor een website maken per maand betalen. Het bedrag zal altijd aansluiten bij het soort website dat u wilt.

Doe-het-zelvers

Dit is de gemakkelijkste manier om een goedkope website te bouwen. U zult waarschijnlijk minder kosten hebben omdat u niet iemand anders hoeft te betalen om uw site te bouwen. Maar je zult nog steeds uiteindelijk betalen voor hosting, domeinnaam registratie, en SSL-certificaten.

Ontwerpers

Als u op zoek bent naar iets unieks, kan dit de beste optie voor u zijn. Het ontwerpen van een moderne website vereist vaardigheid en creativiteit, en u zult bij Novi media een schappelijk bedrag betalen om een ontwerp te vinden die bij uw stijl past. U bespaart echter geld op de lopende onderhoudskosten.

Ontwikkelaars

Als u uw website snel online wilt hebben, kan dit de perfecte oplossing voor u zijn. Een ontwikkelaar regelt alles voor u, inclusief het opzetten van uw server, het installeren van WordPress, het optimaliseren van uw thema en het configureren van uw plugins. Ze zullen zelfs een aangepaste domeinnaam voor u instellen. Gemiddeld zijn de kosten van dit niet al te hoog en zult u dus uitkomen op een mooi bedrag.

Bureaus

Een bureau is een team van ontwerpers en ontwikkelaars die samenwerken om voor u een professionele WordPress website te bouwen. De ene is gespecialiseerd in bepaalde gebieden zoals mobiele apps of e-commerce sites, terwijl anderen zich richten op webontwikkeling/ontwerpen. Bureaus hebben de neiging om meer in rekening te brengen omdat ze vaak zaken als projectmanagement en branding omvatten.

Waarom kiezen voor Novi Media / Met welke bedrijven werken wij samen?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites die gebruikers geven wat ze willen. Daarnaast werken wij niet vanuit een standaard template, maar leveren maatwerk WordPress websites. Ons team werkt met mensen over de hele wereld om unieke, hoogwaardige ervaringen te creëren die bezoekers interesseren en hen in klanten verandert. We zijn niet zomaar een website-ontwikkelingsbedrijf – we zijn een full service digitaal marketingbureau. Wij leveren diensten voor en met grotere bedrijven zoals Sectie5 of AQ Group.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw SEO te optimaliseren in samenwerking met een Professionele webdesigner genaamd Site Users. Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, staat voor het optimaliseren van uw website en daarmee een hogere rangschikking te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachines zijn platforms zoals Google, Bing of Yahoo. SEO zorgt voor een hoger aantal bezoekers waardoor uw bedrijf online beter vindbaar wordt. Hierdoor zult u meer conversie creëren.

Onze klanten

Zonkr8
OPLR
Sectie5
AQ Group
Campina
Ticketscript
Lego
Domano
Puur Clinic
DW Projects
Wessels Trainingen
Het werk van
Casa Trankilo
Graafland life coaching
Autobedrijf Kooy

Software ontwikkeling

Wij hebben ons eigen Content Management Systeem ontwikkeld, genaamd Fusion Media, waarmee u uw website of blog perfect kunt beheren. De interface is zeer gebruiksvriendelijk en ziet er ook aantrekkelijk uit om de werkervaring aangenaam en plezierig te maken.

Wat is Software ontwikkeling?

Wat de meeste mensen denken bij het horen van het woord Software ontwikkeling zijn programmeurs die codes schrijven, maar in principe is dat een gedeelde van wat het inhoudt. Programmeurs zijn immers diegenen die codes schrijven en zijn nodig in het proces van het maken van een bepaalde soort software. Maar dit is niet het hele proces.

Wat komt er allemaal kijken bij het proces van software ontwikkeling? Dit vatten wij kort voor u samen:

 • Het ontwikkelen van het product dat gewenst wordt; voor deze fases wordt het stukje programmeren veel gebruikt en zullen er gespecialiseerde programmeurs bepaalde codetalen moeten verwerken om de software geschikt te maken voor uw bedrijf.
 • Wanneer het product er is moeten er diverse testen gedaan worden om te bekijken of alles op de background goed is gegaan; dit is vooral het gedeelde van codes schrijven. Deze testen worden gedaan door de product ontwerpers , programmeurs en uiteindelijk door de eind gebruikers van de software.
 • Wanneer na het testen van de software geen problemen gevonden zijn gaat de software online en kan het gebruikt worden. Hierna volgt het stukje onderhoud dat maandelijks/jaarlijks plaats vindt.

Wat kan Novi media u bieden?

In het systeem biedt Fusion Media verschillende modules aan die u in uw site kunt integreren. Deze modules verbeteren de toegankelijkheid van uw site of helpen uw medewerkers beter samen te werken. Hiermee optimaliseert en bouwt u een zo goed mogelijke toegankelijke website op. Dit zijn de modules die Fusion Media aanbiedt:

 • Content manager
 • Image manager
 • Vacature manager
 • Occasion manager
 • SEO manager
 • Media manager
 • Nieuws manager
 • E-mail manager
 • Event manager
 • Analytics viewers

Voor meer informatie check onze Software ontwikkeling webpagina.

Website Beveiliging

Wij gebruiken meerdere elementen die zorgen voor een goede beveiliging van uw website. Wij monitoren actief wat er binnen uw WordPress website gebeurt en komen adequaat in actie als dit nodig is. Maar het meest belangrijke van alles is een veilige en snelle hosting omgeving. Wij bieden een brede opzet in de mogelijkheden voor het hosten van uw website en alle omliggende activiteiten, u kunt hierbij denken aan:

 • Up to date houden van uw wordpress versie en plugins
 • Beveiligd opslaan van uw bedrijfsdata
 • Monitoren van login pogingen
 • Beheren van uw email, formulieren en communicatie
 • Inrichten van Recaptcha (formulier spam beveiliging)

Novi Media helpt u graag, zodat u met een gerust hart uw kostbare tijd kunt besteden aan uw bedrijf dan kunt u rustig door ons uw WordPress website laten maken.

Wilt u ook WordPress website laten maken?

Wij gaan graag voor u aan de slag en
werken graag samen aan uw succes

Veel gestelde vragen

Als je nog vragen hebt over een WordPress website laten maken, hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen, lees deze nog even rustig door en hopelijk spreken wij je snel om samen te gaan werken.

WordPress is een open source content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites te bouwen en te beheren. Het biedt gebruikers een eenvoudige manier om hun website te bewerken, te publiceren en te beheren zonder dat ze veel technische kennis nodig hebben. Ook een WordPress website laten maken, wij kunnen helpen deze voor u op te zetten zodat u deze daarna zelf kunt beheren.

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor WordPress om hun website te bouwen. Een van de belangrijkste redenen is dat het gebruiksvriendelijk is en dat het een uitgebreide set aan functies en tools biedt om websites te bouwen die er professioneel uitzien en goed presteren. Bovendien is het gratis en heeft het een actief ontwikkelaarsgemeenschap dat regelmatig updates en verbeteringen uitbrengt. Dus, wilt u ook een WordPress website laten maken, dan ben u bij Novi Media aan het juiste adres.

Er zijn verschillende manieren om een WordPress website te maken. Als je nog geen ervaring hebt met het bouwen van websites, is het meestal het beste om te beginnen met een webhostingprovider die WordPress als een gebruiksklare service aanbiedt. Dit betekent dat je een abonnement op hun hostingdienst kunt afsluiten en dat ze je website voor je zullen installeren, zodat je meteen aan de slag kunt. Als je meer ervaring hebt met websitebouw, kun je ook WordPress zelf installeren op je eigen webhostingaccount. Je kunt natuurlijk ook een WordPress website laten maken door Novi Media.

Om WordPress te gebruiken, heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Dit zijn de basisvereisten voor elke website, omdat je domeinnaam het adres is van je website en webhosting de service is die je website online zal houden. Bovendien heb je een moderne webbrowser nodig om toegang te krijgen tot de WordPress-beheeromgeving en om je website te bewerken en te bekijken.

WordPress zelf is gratis te gebruiken. De enige kosten die je zult moeten betalen, zijn voor je domeinnaam en webhosting. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de provider en het type hostingpakket dat je kiest. Het is echter mogelijk om een WordPress website bij Novi Media van a tot z te laten ontwikkelen tegen aan scherpe prijs, wij vertellen je graag de mogelijkheden.