Webdesign Utrecht

Novi Media is dé specialist op het gebied van professioneel webdesign in de regio Utrecht. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Wilt u een professionele website of webshop laten maken in Utrecht?

U heeft een website of webshop nodig waarmee u een hogere conversie creëert? Dan bent u bij Novi Media op het juiste adres. Wij ontwikkelen op hoge kwaliteit en snelheid zeer representatieve websites en webshops. Wij zijn gevestigd in Utrecht en helpen u graag verder!

UITLEG VAN EMMA
klik op Emma

Website laten maken in Utrecht

Wat kunnen wij u leveren als webdesign bureau utrecht?

 • Wij kunnen een kwalitatief hoge WordPress website voor u maken, waarbij wij u kunnen garanderen dat het volledig voldoet aan al uw wensen.
 • Wij bieden u een responsive website aan en kunnen u verzekeren dat ook die aan uw wensen voldoet.
 • Wij bieden wordpress hosting aan voor uw website of webshop.
 • In Utrecht zijn wij één van meest ervaren web bureaus. In de praktijk betekent dit dat onze service zeer hoog ligt; wij staan voor onze klanten 24/7 klaar.

Zoek ons via webdesign utrecht

Omgeving Utrecht

U bent op zoek naar een webdesign bureau in Utrecht en u bent door opzoeken van ‘webdesign Utrecht’ bij ons terecht gekomen? Wij gebruiken SEO, de reden waarom u bij ons terecht bent gekomen. Dit kunnen wij ook op uw website/webshop toepassen. SEO zorgt ervoor dat u hoger ranket in zoekmachines (Google, Bing, Yahoo) en u op bepaalde zoektermen een hoger organisch traffic krijgt op uw website of webshop.

Onze vestiging in Utrecht is een uitstekende locatie voor onze klanten. Dankzij de centrale ligging in het land hoeven we nooit ver te reizen voor een afspraak. Onze ervaring van 10 jaar in Utrecht heeft geresulteerd in een uitgebreid klantenbestand, zowel nationaal als internationaal. Kies voor gemak en kwaliteit en maak een afspraak.

Webdesign Utrecht

Service Novi Media

Onze professionele support desk voor staat altijd voor u open. U kunt al uw algemene vragen stellen door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of via onze gratis chat systeem. Alle vragen die voor 17:00 worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord.

Naast onze uitstekende service richten wij ons ook onwijs op klant tevredenheid. klant is bij ons nummer 1 en zullen wij altijd uitstekende service bieden. Het maakt hierin niet uit of dat een bestaande of potentiële klant is. Wij houden van korte communicatielijnen met onze klanten, vooral tijdens de eerste fasen van de samenwerking.

Wat is de werkwijze van Novi Media?

Novi Media is een ervaren en professionele organisatie die precies weet hoe zij u kan helpen succes te behalen. Met onze uitgebreide kennis en de toepassing van innovatieve methoden weten wij als geen ander hoe wij u resultaat kunnen bezorgen.

Wij leveren professionele diensten die u helpen een goede start te maken en wij kunnen u gedurende het hele proces blijven helpen. We werken met u samen om een plan te ontwikkelen dat aan uw behoeften en doelstellingen voldoet. Zodra we weten wat u wilt, maken we een voorstel op basis van uw eisen. Vervolgens laten we u onze ideeën zien en beginnen we met de uitvoering ervan. Ons doel is ervoor te zorgen dat elk project succesvol en efficiënt afgerond wordt.

Naast het ontwikkelen van websites op WordPress bieden wij ook ondersteuning voor de nieuwste versies van WordPress.

Wil jij ook tussen deze tevreden klanten komen te staan?

Wij gaan graag voor je aan de slag en
werken graag samen aan jouw succes

Veel gestelde vragen

Als je nog vragen hebt over Webdesign Utrecht, hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen, lees deze nog even rustig door en hopelijk spreken wij je snel om samen te gaan werken.

Webdesign is het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van een website. Het is relevant voor bedrijven in Utrecht omdat een professioneel ontworpen website een belangrijk marketinginstrument kan zijn. Een goed ontworpen website kan helpen om bezoekers te overtuigen om klant te worden en kan bijdragen aan de online zichtbaarheid en reputatie van een bedrijf.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van een webdesigner in Utrecht:

 • Kijk naar hun portfolio om te zien of hun stijl en kwaliteit van werk aansluit bij wat je zoekt.
 • Vraag om referenties en neem contact op met eerdere klanten om te horen wat hun ervaringen zijn met de webdesigner.
 • Zoek naar beoordelingen en recensies op externe websites om te zien wat anderen over de webdesigner te zeggen hebben.
 • Neem contact op met de webdesigner om te bespreken wat je zoekt en om te horen wat zij voor je kunnen betekenen. Zo kun je beter inschatten of ze een goede match zijn voor je project.

Er zijn een aantal belangrijke elementen waar een goed ontworpen website aan moet voldoen:

 • Gebruiksvriendelijkheid: een website moet gemakkelijk te navigeren zijn en de informatie die bezoekers zoeken moet gemakkelijk te vinden zijn.
 • Responsiviteit: een website moet goed werken op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets.
 • Visuele aantrekkelijkheid: een website moet visueel aantrekkelijk zijn en een professionele indruk maken.
 • Duidelijke call-to-action: een website moet duidelijk maken wat de bezoeker moet doen, bijvoorbeeld door middel van een duidelijke call-to-action (zoals “Neem contact op” of “Bestel nu”).

De belangrijkste trends in webdesign in Utrecht zijn onder andere:

 • Mobiele vriendelijkheid: steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om online te gaan, dus het is belangrijk dat websites goed werken op mobiele apparaten.
 • Gebruik van heldere en eenvoudige lay-outs: eenvoudige en overzichtelijke lay-outs zijn populair omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en de aandacht van de bezoeker op de belangrijkste elementen van de website vestigen.
 • Gebruik van grote afbeeldingen en videoselementen: afbeeldingen en videoselementen kunnen de visuele aantrekkelijkheid van een website verhogen en helpen om de boodschap over te brengen.
 • Gebruik van gebruiksvriendelijke navigatie: een goede navigatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken op een website.

Houd er wel rekening mee dat trends in webdesign snel veranderen, dus het is belangrijk om up-to-date te blijven en te kijken wat het beste werkt voor jouw specifieke doelgroep en doelen.