• Webshop laten maken

Webshop laten maken

Wij ontwikkelen representatieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke WordPress webshops. Als u een professionele WordPress webshop wilt laten ontwikkelen, helpen wij u graag bij het maken ervan.

Waarom een WordPress webshop laten maken?

WordPress biedt een breed content managementsysteem aan om voor u de juiste webshop te bouwen. Wat maakt WordPress aantrekkelijker dan een ander content managementsysteem?

UITLEG VAN EMMA
klik op Emma

Voordelen WordPress webshop

 1. Gebruiksvriendelijk – WordPress is uiterst eenvoudig te gebruiken en te begrijpen. U hoeft geen kennis te hebben van HTML-codes om een eenvoudige Webshop of website te bouwen.
 2. Thema’s – WordPress biedt een aantal gratis thema’s aan om de webshop op maat voor de klant te laten maken. Daarnaast werkt Worpress samen met tools die de indeling en uitstraling van uw webshop kan optimaliseren tot uw persoonlijke behoeftes.
 3. Plug-ins – Er zijn duizenden plug-ins beschikbaar voor WordPress. Hiermee kunt u de functionaliteit uitbreiden tot buiten wat de kern biedt. De tools bieden personalisatie en optimalisatie aan voor uw webshop.
 4. Integratie met Woocommerce – Omdat WordPress perfect samenwerkt met de plug-in Woocommerce, kun je een webwinkel perfect combineren met een website. Zo zou je gemakkelijk een e-commerce functie kunnen toevoegen aan je al bestaande website.
 5. Ontwikkeling van WordPress – WordPress is en blijft in ontwikkeling. WordPress voegt dagelijks plug-ins toe en werkt deze plug-ins dagelijks bij. Dit zorgt ervoor dat alle mogelijkheden die wordpress biedt altijd optimaal zijn.

Webshop laten maken door Novi Media?

Het thema van uw webshop

Novi Media werkt met verschillende thema’s/ templates. Dit verwerken wij in uw webshop in samenspraak met u. Daarnaast voegen wij apart van de thema’s/ templates een huisstijl toe, zodat uw webshop extra gepersonaliseerd wordt.

Met welke thema’s werken wij het meest?

Webshop laten maken, welk E-commerce platformen bieden wij aan ?

Wij werken met verschillende E-commerce platforms het ligt ook aan wat de klant wil, wilt de klant zijn systeem laten draaien op shopify dan is dat een optie. Meestal werken wij standaard met WooCommerce, prestashop en opencart.

Voordelen van deze E-commerce platforms:

1. Woocommerce

WooCommerce is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen die hun winkel en internetpresentie zelfstandig beheren en slechts over een beperkt budget beschikken.

Er kunnen bij WooCommerce enorm veel shopcases getekend worden, zoals

 • Fysieke producten
 • Digitale producten
 • Tickets
 • Beschermde ledengebieden
 • Externe producten

De plug-in verandert je WordPress blog in een volledig functionele e-commerce site – alles met slechts één klik. WooCommerce wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en veelzijdigheid. Net als WordPress zelf biedt WooCommerce een complete plug-in- en themamarkt en overtuigt met zijn gemakkelijke modulaire structuur. Bij Novi Media kunt u gerust een WooCommerce Webshop laten maken.

2. Prestashop

De laatste jaren is Prestashop erg populair geworden. Dit is niet verwonderlijk gezien het gemak waarmee het is op te zetten en te gebruiken. Met een beetje oefening kan iedereen een professionele website maken met PrestaShop. Mocht u bereid zijn om wat meer geld uit te geven, dan kunt u extra functies toevoegen, zoals betalingsverwerking, verzendingsbeheer, het delen van sociale media, en nog veel meer.

Bovendien geeft PrestaShop u de vrijheid om elk aspect van uw site aan te passen. U kunt kiezen uit duizenden thema’s, kleuren, lettertypen, en elke tekst die u ziet, bewerken. U kunt ook producten, klanten, bestellingen en betalingen beheren zonder ooit het admin-gedeelte te verlaten.

Tot slot biedt PrestaShop veel waar voor uw geld in vergelijking met andere e-commerce platforms. Vergeleken met de concurrentie is PrestaShop vaak de helft goedkoper!

3. Shopify
In het afgelopen jaar is Shopify uitgegroeid tot een grote speler in de E-Commerce wereld. Ze bieden een verscheidenheid aan thema’s, betaalopties en verzendmethoden. Met hun themasysteem is er een enorm aanbod in verschillende soorten thema’s, Je kunt ook extra functionaliteiten toevoegen zoals enquêtes, live chat, social media integratie en nog veel meer. Een geweldige functie is de mogelijkheid om internationaal te verkopen. Shopify geeft je alles wat je nodig hebt om een effectief bedrijf te runnen.

Shopify biedt een app aan waarin je al uw verkoopcijfers en analyses kan inzien. Daarnaast kan je hier precies inzien wat er allemaal gebeurt op uw webshop. Bij Novi Media kunt u gerust een Shopify Webshop laten maken.

4. Opencart
OpenCart is een opkomende E-commerce platform. Het is een heel stabiele en werkbare software voor kleine tot middelgrote webshops. Het is eenvoudig in gebruik en van zichzelf zitten er al veel mogelijkheden in verwerkt. Het is een op zichzelf staande software, niet een webshop plug-in behorend bij een andere software.

Het is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, naast dit zijn er ook veel extensies te verkrijgen. Dit allemaal zorgt ervoor dat Opencart een compleet E-commerce platform is.

Service Novi Media

Onze professionele support desk staat altijd voor u open. U kunt al uw algemene vragen stellen door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of via onze gratis chat systeem. Alle vragen die voor 17:00 worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord.

Naast onze uitstekende service richten wij ons ook volledig op klant tevredenheid. Klant is bij ons nummer 1 en zullen wij altijd uitstekende service bieden. Wij maken hier geen onderscheid tussen bestaande of potentiële klanten. Wij houden van korte communicatielijnen met onze klanten, vooral tijdens de eerste fasen van de samenwerking.

Webshop kosten?

De kosten voor een WordPress webshop zijn gebaseerd op drie belangrijke factoren: hoeveel werk zit er in het maken van de webshop; wat voor soort ontwerp zoekt u, of u iemand wilt inhuren om u te helpen en de kosten van de thema die u wilt verwerken in uw webshop. Onze ervaring is dat de meeste mensen in een van de vier categorieën vallen: Doe-het-zelvers, Thema’s, Ontwikkelaars of Bureaus.

Doe-het-zelvers – Dit is de gemakkelijkste manier om een goedkope Webshop te bouwen. U zult waarschijnlijk minder kosten hebben omdat u niet iemand anders hoeft te betalen om uw Webshop te bouwen. Maar je zult nog steeds uiteindelijk betalen voor hosting, domeinnaamregistratie, en SSL-certificaten.

Thema’s – Als u op zoek bent naar iets unieks, kan dit de beste optie voor u zijn. Het ontwerpen van een moderne Webshop vereist vaardigheid en creativiteit, en u zult bij Novi Media een schappelijk bedrag betalen om een thema te vinden dat bij uw stijl past. U bespaart echter geld op de lopende onderhoudskosten.

Ontwikkelaars – Als u uw webshop snel online wilt hebben, kan dit de perfecte oplossing voor u zijn. Een ontwikkelaar regelt alles voor u, inclusief het opzetten van uw server, het installeren van WordPress, het optimaliseren van uw thema en het configureren van uw plug-ins. Ze zullen zelfs een aangepaste domeinnaam voor u instellen. Gemiddeld zijn de kosten hiervan niet al te hoog en zult u uitkomen op een passend bedrag.

Bureaus – Een bureau is een team van ontwerpers en ontwikkelaars die samenwerken om voor u een professionele WordPress Webshop te bouwen. De ene is gespecialiseerd in bepaalde gebieden zoals mobiele apps of e-commerce sites, terwijl anderen zich richten op web ontwikkeling/ontwerpen. Bureaus hebben de neiging om meer in rekening te brengen omdat ze vaak zaken als projectmanagement en branding omvatten.

Wilt u bijvoorbeeld uw eigen webshop upgraden, maar is deze verouderd? Dan raden we toch aan om een nieuwe professionele webshop te laten maken. Het grote voordeel is namelijk dat een nieuwe WordPress webshop beter ranked in Google.

Voor de nieuwe klanten zullen wij een offerte op maat opstellen waarin wij de nieuwe klant zo goed mogelijk tegemoetkomen, in de offerte kunt u aangeven wat u graag wilt verwerken in uw WordPress website. Dan ziet u ook een schatting van de kosten. Het bedrag zal altijd aansluiten bij het soort webshop dat u wilt.

Eisen voor een goede webshop

In de wereld van E-commerce webshops is de concurrentie groot. Daarom moet uw webshop voldoen aan een paar belangrijke aspecten waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Daarnaast zijn er ook een paar aspecten die uw webshop gebruiksvriendelijk maken en ervoor zorgen dat het goed te onderhouden is.

Wat zijn deze aspecten?

 1. Onderhoud
 2. Gebruiksvriendelijk
 3. Functioneel webshop ontwerp
 4. mobielvriendelijk
 5. Vindbaarheid in zoekmachines
 6. duidelijke indeling

Naast deze aspecten is het heel belangrijk dat u een juist webshop ontwerp heeft, dit ontwerp moet opvallen zodat bezoekers het onthouden. Hiervoor laat je een huisstijl en logo ontwerpen dit gedeelde kunnen wij voor u bewerkstellen.

Waarom kiezen voor Novi Media / Met welke bedrijven werken wij samen?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sites die gebruikers geven wat ze willen. Daarnaast werken wij niet vanuit een standaard template, maar leveren maatwerk WordPress websites. Ons team werkt met mensen over de hele wereld om unieke, hoogwaardige ervaringen te creëren die bezoekers interesseren en hen in klanten verandert. We zijn niet zomaar een website-ontwikkelingsbedrijf – we zijn een full service digitaal marketingbureau. Wij leveren diensten voor en met grotere bedrijven zoals Sectie5 of AQ Group.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw SEO te optimaliseren in samenwerking met een Professionele webdesigner genaamd Siteusers. Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, staat voor het optimaliseren van uw website en daarmee een hogere rangschikking te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachines zijn platforms zoals Google, Bing of Yahoo. SEO zorgt voor een hoger aantal bezoekers waardoor uw bedrijf online beter vindbaar wordt. Hierdoor zult u meer conversie creëren.

Onze klanten

Lego
Sport Leidsche Rijn
Autobedrijf Kooy
Frigostar
Het werk van
Puur Clinic
Albert Heijn
My Buildings
Domano
Machinext
Out of the Sun
DW Projects
NVDM
Graafland life coaching
Stijlaart Schilders

Naast ons werk voor deze bedrijven, werken we ook samen met de klanten waarvoor zij ons benaderd hebben. Daarom profiteren we van de ervaring die we door deze contacten hebben opgedaan, zodat we twee tevreden klanten kunnen aanbieden.

Wil jij ook tussen deze tevreden klanten komen te staan?

Wij gaan graag voor je aan de slag en
werken graag samen aan jouw succes

Veel gestelde vragen

Als je nog vragen hebt over een Webshop laten maken,  hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen, lees deze nog even rustig door en hopelijk spreken wij je snel om samen te gaan werken.

Er zijn verschillende soorten webshops waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van wat je wilt verkopen. Sommige mogelijke opties zijn:

 • Een webshop voor fysieke producten: Dit is een webshop waar je fysieke producten verkoopt, zoals kleding, meubels, elektronica of andere artikelen.
 • Een webshop voor digitale producten: Dit is een webshop waar je digitale producten verkoopt, zoals e-boeken, muziek, video’s of software.
 • Een webshop voor diensten: Dit is een webshop waar je diensten verkoopt, zoals boekhouding, coaching, webdesign of andere professionele diensten.

Het is belangrijk om te overwegen wat je wilt verkopen en wat het beste past bij jouw doelgroep voordat je een webshop maakt.

Er zijn verschillende manieren om betalingen te accepteren in een webshop:

 • Creditcard: Veel mensen gebruiken creditcards om online te betalen. Je kunt een betalingsgateway gebruiken om creditcardbetalingen te accepteren, zoals PayPal, Stripe of Authorize.net.
 • Bankoverschrijving: Sommige mensen prefereren het om te betalen met een bankoverschrijving. In dat geval kan je de klant vragen om het bedrag over te maken naar je bankrekening.
 • Mobiele betalingen: Steeds meer mensen gebruiken mobiele betalingsdiensten om online te betalen. Je kunt bijvoorbeeld Apple Pay, Google Pay of iDeal accepteren in je webshop.

Het is belangrijk om te overwegen welke betalingsmethode het beste past bij je doelgroep en je webshop.

Er zijn verschillende manieren om je webshop opvallend te maken voor klanten:

 • Gebruik aantrekkelijke productafbeeldingen en goede productbeschrijvingen om de aandacht van klanten te trekken.
 • Webshop laten maken, zorg voor een gebruiksvriendelijke en responsieve webshopdesign, zodat klanten gemakkelijk kunnen navigeren en aankopen doen.
 • Gebruik sociale media en e-mailmarketing om je producten te promoten en om klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten en aanbiedingen.
 • Zorg voor goede klantenservice en een gemakkelijk te gebruiken terugbetalingsbeleid, zodat klanten zich veilig en vertrouwd voelen bij het doen van aankopen.
 • Gebruik gebruikersbeoordelingen en -recensies om te laten zien dat andere mensen tevreden zijn met je producten en diensten. Dit kan helpen om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen.

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij een Webshop laten maken:

 • Zorg ervoor dat je productvoorraad up-to-date is en dat je voldoende producten op voorraad hebt om aan de vraag van klanten te voldoen.
 • Houd je webshop en de productpagina’s up-to-date met nieuwe producten, prijzen en andere relevante informatie.
 • Zorg ervoor dat je webshop veilig is en beveiligd tegen cyberaanvallen en fraude. Dit kan bijvoorbeeld door middel van SSL-encryptie en beveiligde betalingsgateways.
 • Gebruik tools voor het analyseren van bezoekersstatistieken om te zien hoe mensen je webshop gebruiken en wat ze zoeken. Dit kan helpen om je webshop te verbeteren en te optimaliseren voor je doelgroep.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je webshop te optimaliseren voor zoekmachines:

 • Gebruik relevante en specifieke trefwoorden in de titels, beschrijvingen en content van je productpagina’s. Dit kan helpen om hoog te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines.
 • Maak gebruik van meta-tags en meta-beschrijvingen om de zoekmachines te laten weten wat je webshop doet en wat voor producten je verkoopt.
 • Maak gebruik van interne links naar andere pagina’s op je webshop om de navigatie te vergemakkelijken en om de zoekmachines te laten zien dat je website relevant is voor bepaalde onderwerpen.
 • Zorg ervoor dat je webshop snel laadt, zodat mensen niet afhaken voordat ze de kans hebben om rond te kijken.
 • Maak gebruik van sociale media en e-mailmarketing om je webshop te delen en om meer bezoekers te trekken.