Maatwerk software

Wij bieden maatwerk software aan dit houd simpel weg in “software op maat”  Dit soort software word ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de behoeftes van elk bedrijf. Dit bied voor de klant een aantal voordelen en daarvoor nemen wij u mee in dit proces.

Welke mogelijkheden biedt ons maatwerk software uw bedrijf?

Ons Maatwerk software biedt uw bedrijf enorm veel mogelijkheden. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Doordat wij verschillende software op maat hebben ontwikkelend, kunnen wij bij onze klanten voldoen aan zijn of haar specifieke wensen. ons verschillende software op maat is wat uw bedrijf nodig heeft. Met als resultaat dat uw bedrijf specifieker in kan gaan op uw doelgroep. Wij gaan u in een paar stappen uitleggen wat ons maatwerk software voor onderscheidend vermogen creëert.

Werkbonnen Novi Media
  • Stap 1
    Maatwerk software biedt unieke functionaliteiten en software oplossingen die niet beschikbaar zijn in standaard software, waardoor bedrijven zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten.
  • Stap 2
    Door specifieke bedrijfsprocessen te automatiseren, kan maatwerk software de efficiëntie van een bedrijf verbeteren en de kosten verlagen, wat bijdraagt aan het onderscheidend vermogen.
  • Stap 3
    Maatwerk software kan ook bijdragen aan een betere gebruikerservaring voor klanten, wat kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit, wat op zijn beurt kan bijdragen aan het onderscheidend vermogen.

Wat voor maatwerk software bieden wij aan?

Naast ons software op maat hebben wij ook een groot aanbod op het gebied van een standaard softwarepakket. Veel bedrijf maken de keuze voor standaardsoftware maar wat is hier de reden achter? De reden is dat standaard software pakketen ook een standaard effectieve werkwijze hebben, dit is vertrouwelijk voor bedrijven. Welke software pakketen bieden wij aan?

Met onze Content Manager kunt u gemakkelijk teksten, beelden, link en pagina informatie bewerken. Deze module en de beschikbare editor geeft u het gevoel dat u met een bekend programma als Word uw website bewerkt en is uiterst gebruikersvriendelijk en makkelijk in gebruik.

De Media Manager genaamd Moxie Manager van Tiny MCE, is een zeer handige en overzichtelijke file management tool waarmee u binnen ons CMS een groot aantal opties kunt aanwenden om uw bestanden te beheren, bewerken en klaar kunt maken om binnen uw website te gebruiken.

De Image Manager maakt het mogelijk om een groot aantal beelden te uploaden voor een gallery of een product presentatie. Na het uploaden van de betreffende bestanden beschikt u over klantvriendelijke drag and drop mogelijkheden om de beelden te sorteren.

De Nieuws Manager geeft u de mogelijkheid een database te ontwikkelen met nieuws artikelen. Deze kunnen binnen Fusion Media gemakkelijk worden bewerkt, aangepast of worden verwijderd. Binnen deze module kunt u aan artikelen werken tot deze compleet en naar uw zin zijn, om deze vervolgens aan uw klanten of gebruikers te presenteren.

De Vacature Manager biedt u de mogelijkheid een database aan vacatures te beheren. Locatie, Functiegroep, Opleidingsniveau, Carriérenniveau, Dienstverband en Uren zijn standaard beschikbaar. De vacatures kunt u inrichten op Bedrijfsprofiel, Functieomschrijving, Functie-Eisen en Reageren / informatie.

De door ons ontwikkelde Email Manager biedt u de mogelijkheid inschrijvingen en door u zelf gegenereerde mailing lijsten te beheren. Ook biedt deze module de mogelijkheid om zelf mailings op een simpele manier op te maken en te versturen. Met een beetje hulp van onze ontwikkelaars kunt u beschikken over een mail template.

De Vacature Manager biedt u de mogelijkheid een database aan vacatures te beheren. Locatie, Functiegroep, Opleidingsniveau, Carriérenniveau, Dienstverband en Uren zijn standaard beschikbaar. De vacatures kunt u inrichten op Bedrijfsprofiel, Functieomschrijving, Functie-Eisen en Reageren / informatie.

De Event Manager module maak het zeer gemakkelijk om een agenda of een evenementen overzicht te beheren. Binnen deze module zijn diverse layout mogelijkheden beschikbaar, deze kunnen naar wens worden ingericht en zorgen voor een professionele uitstraling van uw website.

De SEO Manager is verwerkt binnen iedere afzonderlijke content pagina om deze allemaal afzonderlijk in te kunnen stellen op de termen en zoekwoorden waarmee u de pagina vindbaar wilt maken. deze module denkt met u mee tijdens het genereren van een pagina of artikel om u extra werk te besparen.

Service Novi Media

Onze professionele support desk staat altijd voor u open. U kunt al uw algemene vragen stellen door contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of via onze gratis chat systeem. Alle vragen die voor 17:00 worden gesteld, worden binnen 24 uur beantwoord.

Naast onze uitstekende service richten wij ons ook onwijs op klant tevredenheid. klant is bij ons nummer 1 en zullen wij altijd uitstekende service bieden. Het maakt hierin niet uit of dat een bestaande of potentiële klant is. Wij houden van korte communicatielijnen met onze klanten, vooral tijdens de eerste fasen van de samenwerking.

De ontwikkeling in de reguliere software

De ontwikkeling van mainstream software is een hele reis geweest, en het is verbazingwekkend om de vooruitgang te zien. Als we nog maar een paar jaar geleden terugkijken, vragen we ons af hoe bedrijven het zonder de hulp van maatwerksoftware konden stellen. Van de ontwikkeling van applicaties op maat tot mobiele toepassingen, de mogelijkheden zijn in de loop der jaren exponentieel gegroeid. Dit is te danken aan tientallen jaren ervaring van ons team van hoogopgeleide softwareontwikkelaars die gepassioneerd zijn over innovatie en het creëren van revolutionaire oplossingen voor klanten.

Maatsoftware brengt een aantal voordelen met zich mee die standaardpakketten niet kunnen evenaren – de belangrijkste daarvan is de mogelijkheid om de software aan te passen aan specifieke eisen en processen. Met software op maat kunt u uw bedrijfsactiviteiten naadloos laten verlopen, waardoor u meer controle en flexibiliteit krijgt dan ooit tevoren.

Onze klanten

Lego
Schoonheim
AQ Group
My Buildings
NVDM
Machinext
IPLR
Auto Vleuten
Campina
Onorthodox
OPLR
Domano
Sport Leidsche Rijn
Power Unlimited
Het werk van

De route naar uw software op maat

Zodra uw behoeften zijn vastgesteld, zal ons team met u samenwerken om een unieke softwareoplossing te creëren die perfect aan uw behoeften voldoet. We gebruiken een gebruikersgerichte aanpak om ervoor te zorgen dat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is en aan al uw specifieke eisen voldoet. Met onze jarenlange ervaring in maatwerk software ontwikkeling kunnen wij u voorzien van een optimale oplossing die naadloos werkt binnen uw bedrijf.

Onze ontwikkelaars begrijpen hoe belangrijk het is om het in één keer goed te doen en nemen de tijd om elk element te plannen voordat ze een softwarepakket creëren dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Daarnaast kunnen onze specialisten een mobiele versie van de applicatie maken, zodat u deze altijd en overal kunt gebruiken – perfect voor degenen die altijd onderweg zijn!

Wil jij ook tussen deze tevreden klanten komen te staan?

Wij gaan graag voor je aan de slag en
werken graag samen aan jouw succes

Veel gestelde vragen

Als je nog vragen hebt over ons digitale werkbonnen systeem (OPS),  hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen, lees deze nog even rustig door en hopelijk spreken wij je snel om samen te gaan werken.

De kosten voor het ontwikkelen van maatwerk software zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de software, de benodigde functionaliteiten en het ontwikkelingsproces zelf. Het is daarom moeilijk om een specifiek bedrag te noemen. Het is belangrijk om in gesprek te gaan met een ontwikkelaar en een offerte op maat te laten maken.

De ontwikkeltijd van maatwerk software is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de software en het ontwikkelingsproces zelf. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden. Het is belangrijk om goede afspraken te maken met de ontwikkelaar over de verwachte ontwikkeltijd en eventuele mijlpalen.

Het is belangrijk om goede afspraken te maken met de ontwikkelaar over de functionaliteiten en vereisten van de maatwerk software. Het is ook belangrijk om tijdens het ontwikkelingsproces regelmatig te communiceren met de ontwikkelaar en eventuele feedback te geven. Op deze manier kan er tijdig worden bijgestuurd en kan ervoor worden gezorgd dat de maatwerk software aan uw behoeften voldoet.