Webdesign Utrecht

Novi Media is dé specialist op het gebied van professioneel webdesign in de regio Utrecht. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw website er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

 • Professionele ontwerpen
 • Hoge kwaliteit UX
 • Aansluitende uitstraling

Bekijk alle nieuwste klantbeoordelingen

Wilt u een professionele website of webshop laten maken in Utrecht?

U heeft een website of webshop nodig waarmee u een hogere conversie creëert? Dan bent u bij Novi Media op het juiste adres. Wij ontwikkelen op hoge kwaliteit en snelheid zeer representatieve websites en webshops. Wij zijn gevestigd in Utrecht en helpen u graag verder!

Contact opnemen

Omgeving Utrecht

U bent op zoek naar een webdesign bureau in Utrecht en u bent door opzoeken van ‘webdesign Utrecht’ bij ons terecht gekomen? Wij gebruiken SEO, de reden waarom u bij ons terecht bent gekomen. Dit kunnen wij ook op uw website/webshop toepassen. SEO zorgt ervoor dat u hoger ranket in zoekmachines (Google, Bing, Yahoo) en u op bepaalde zoektermen een hoger organisch traffic krijgt op uw website of webshop.

Onze vestiging in Utrecht is een uitstekende locatie voor onze klanten. Dankzij de centrale ligging in het land hoeven we nooit ver te reizen voor een afspraak. Onze ervaring van 10 jaar in Utrecht heeft geresulteerd in een uitgebreid klantenbestand, zowel nationaal als internationaal. Kies voor gemak en kwaliteit en maak een afspraak.

 • Relevante Google advertenties
 • Google AdWords
 • Verhoog uw bereik

Website laten maken in Utrecht

Wat kunnen wij u leveren als webdesign bureau utrecht?

 • Wij kunnen een kwalitatief hoge WordPress website voor u maken, waarbij wij u kunnen garanderen dat het volledig voldoet aan al uw wensen.
 • Wij bieden u een responsive website aan en kunnen u verzekeren dat ook die aan uw wensen voldoet.
 • Wij bieden wordpress hosting aan voor uw website of webshop.
 • In Utrecht zijn wij één van meest ervaren web bureaus. In de praktijk betekent dit dat onze service zeer hoog ligt; wij staan voor onze klanten 24/7 klaar.
Contact openemen

Wat is de werkwijze van Novi Media?

Novi Media is een ervaren en professionele organisatie die precies weet hoe zij u kan helpen succes te behalen. Met onze uitgebreide kennis en de toepassing van innovatieve methoden weten wij als geen ander hoe wij u resultaat kunnen bezorgen.

Wij leveren professionele diensten die u helpen een goede start te maken en wij kunnen u gedurende het hele proces blijven helpen. We werken met u samen om een plan te ontwikkelen dat aan uw behoeften en doelstellingen voldoet. Zodra we weten wat u wilt, maken we een voorstel op basis van uw eisen. Vervolgens laten we u onze ideeën zien en beginnen we met de uitvoering ervan. Ons doel is ervoor te zorgen dat elk project succesvol en efficiënt afgerond wordt.

Naast het ontwikkelen van websites op WordPress bieden wij ook ondersteuning voor de nieuwste versies van WordPress.

Waarom kiezen voor Novi Media / Met welke bedrijven werken wij samen?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites die gebruikers geven wat ze willen. Daarnaast werken wij niet vanuit een standaard template, maar leveren maatwerk WordPress websites. Ons team werkt met mensen over de hele wereld om unieke, hoogwaardige ervaringen te creëren die bezoekers interesseren en hen in klanten verandert. We zijn niet zomaar een website-ontwikkelingsbedrijf – we zijn een full service digitaal marketingbureau. Wij leveren diensten voor en met grotere bedrijven zoals Sectie5 of FireStaff.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw SEO te optimaliseren in samenwerking met een Professionele webdesigner genaamd Site Users. Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, staat voor het optimaliseren van uw website en daarmee een hogere rangschikking te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachines zijn platforms zoals Google, Bing of Yahoo. SEO zorgt voor een hoger aantal bezoekers waardoor uw bedrijf online beter vindbaar wordt. Hierdoor zult u meer conversie creëren.

100+ bedrijven vertrouwen op ons

Veelgestelde vragen over Werkbonnen

 • Hoeveel kost het om een website te laten maken?

  Website laten maken kosten. De kosten om een website te laten maken kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, en de wensen die je hebt voor het ontwerp en de functionaliteiten. Het is daarom belangrijk om goed te overwegen wat je wilt met je website, zodat je een goed begrip hebt van de kosten die je kunt verwachten.

 • Wat zijn de belangrijkste factoren die de kosten voor het laten maken van een website beïnvloeden?

  De belangrijkste factoren die de kosten voor het laten maken van een website beïnvloeden, zijn onder meer de grootte en complexiteit van de website, het aantal pagina’s, het ontwerp, de gewenste functionaliteiten en het gebruik van grafische elementen zoals afbeeldingen en iconen.

 • Kan ik besparen op de kosten voor het laten maken van een website?

  Er zijn een aantal manieren om te besparen op de kosten voor het laten maken van een website. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudiger ontwerp of gebruik maken van bestaande afbeeldingen en iconen in plaats van speciaal gemaakte grafische elementen. Ook kun je overwegen om een website te laten maken door een freelancer in plaats van een professioneel webdesignbureau.

 • Website laten maken kosten?

  Het tijdsbeslag voor het laten maken van een website kan sterk variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website, en de wensen die je hebt voor het ontwerp en de functionaliteiten. In het algemeen kun je rekening houden met een tijdsbeslag van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de omvang van het project.

 • Wat zijn de belangrijkste zaken waar ik rekening mee moet houden bij het laten maken van een website?

  Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden bij het laten maken van een website, zoals de doelgroep, het doel van de website, het ontwerp, de functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid. Het is belangrijk om goed na te denken over wat je wilt met je website, zodat je een website kunt laten maken die aansluit bij je wensen en doelen.