Welkom bij Novi Media

Novi Media is effectieve en professionele organisatie. Door onze ruime ervaring en de toepassing van innovatieve marketing-technieken weten wij als geen ander hoe wij u kunnen helpen uw doelstellingen te behalen.

  • Over ons

Onze specialisatie

Software ontwikkeling
Interactive design
Marketing en Communicatie
Social Media
Hosting

Wij hopen dat u hiermee Novi Media iets beter heeft leren kennen, maar u leert ons pas echt kennen als u contact opneemt om samen te kijken wat voor mogelijkheden er zijn.

Wat klanten van ons vinden

Zeer professioneel bedrijf. Het los kunnen laten van webgerelateerde activiteiten geeft ons veel rust binnen onze organisatie en deze activiteiten worden vakkundige en secuur afgehandeld.

Snel en effectief, na een aantal heldere gesprekken hebben wij ons project goed kunnen definiëren en hebben wij de ontwikkeling in gang kunnen zetten met zeer positief resultaat.

Een fijne ervaring met een super resultaat. Logo en huisstijl zijn geweldig geworden en sluiten erg goed aan op mijn wensen. Ook omliggende ontwikkeling van diverse huisstijl elementen zien er erg goed uit.

Wij besteden een zeer divers aantal activiteiten uit aan Novi Media. Zij komen altijd met een passende oplossing en helpen ons waar nodig. Blij dat wij altijd kunnen terugvallen op deze organisatie.