Freelance ASP.Net programmeur

Welkom bij Novi Media

Novi Media is een jong en professioneel bedrijf die zich richt op de ontwikkeling, verbetering en innovatieve marketing mogelijkheden voor onze klanten. Door een groot aantal jaren ervaring, weet Novi Media als geen ander hoe wij klanten kunnen helpen met het genereren van positief resultaat.

Onze specialisatie

Software ontwikkeling
Interactive design
Marketing en Communicatie
Social Media
Hosting

Waarom Novi Media?

Door de jaren zijn er een enorm aantal nieuwe platformen ontwikkeld waar klanten hun voordeel mee kunnen doen. Denk hierbij aan Interactieve toepassingen voor Websites, Marketing, Social media (Facebook, Twitter etc) en Mobiele oplossingen. Novi Media helpt klanten deze verschillende platformen effectief in te zetten en te gebruiken voor het genereren van conversies of uitbreiding van het bereik van onze klanten.

Door het beschikken over zeer sterke grafische mogelijkheden is Novi Media in staat projecten perfect aan te laten sluiten op de huisstijl of uitstraling van uw bedrijf. Ook helpen wij bedrijven met het opzetten, aanpassen en / of verder uitwerken van bestaande of nieuwe vormgeving. Wij optimaliseren de structuur van bestaande websites of denken graag mee over mogelijkheden die voor een significante verbetering kunnen zorgen.

Wij hopen dat u hiermee Novi Media iets beter heeft leren kennen, maar u leert ons pas echt kennen als u contact opneemt om samen te kijken wat voor mogelijkheden er zijn.

Wat klanten van ons vinden

Zeer professioneel bedrijf. Het los kunnen laten van webgerelateerde activiteiten geeft ons veel rust binnen onze organisatie en deze activiteiten worden vakkundige en secuur afgehandeld.

Jeroen van ValenCEOSectie5 Investments

Snel en effectief, na een aantal heldere gesprekken hebben wij ons project goed kunnen definiëren en hebben wij de ontwikkeling in gang kunnen zetten met zeer positief resultaat.

Peter JansenDocument managerMy Buildings

Een fijne ervaring met een super resultaat. Logo en huisstijl zijn geweldig geworden en sluiten erg goed aan op mijn wensen. Ook omliggende ontwikkeling van diverse huisstijl elementen zien er erg goed uit.

Altan SeyhanProject ontwikkelaarProces Bouw

Wij besteden een zeer divers aantal activiteiten uit aan Novi Media. Zij komen altijd met een passende oplossing en helpen ons waar nodig. Blij dat wij altijd kunnen terugvallen op deze organisatie.

Maarten WesselsTrainerWessels Trainingen