Marketing en communicatie

Novi Media is uw partner voor effectieve marketing en communicatie. Wij helpen bedrijven om hun boodschap helder en krachtig over te brengen naar hun doelgroep. Met onze expertise zorgen we voor een optimale online aanwezigheid en maximale conversie.

 • Resultaatgericht
 • Maatwerk oplossingen
 • Innovatieve technieken

Bekijk alle nieuwste klantbeoordelingen

Wat is Marketing en Communicatie?

Marketing en communicatie omvatten alle activiteiten die gericht zijn op het promoten van producten of diensten en het effectief overbrengen van uw boodschap naar de doelgroep. Het doel is om bekendheid te vergroten, relaties op te bouwen en conversies te realiseren, en zo de algehele groei van uw bedrijf te stimuleren.

Contact opnemen

Strategie ontwikkeling

Bij Novi Media beginnen we met een grondige analyse van uw huidige marketingactiviteiten en bedrijfsdoelen. We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die aansluit bij uw visie en doelgroep. Dit omvat het identificeren van de juiste kanalen, boodschap en timing. Onze aanpak is gebaseerd op diepgaand onderzoek en data-analyse, waardoor we inzicht krijgen in de unieke kenmerken van uw markt. We werken nauw samen met uw team om ervoor te zorgen dat elke stap in de strategie effectief wordt uitgevoerd. Het resultaat is een strategisch plan dat niet alleen theoretisch is, maar praktisch en resultaatgericht.

 • Doelen en verwachtingen
 • Marketingplatforms en de juiste tools
 • Uitgebreid terget onderzoek
 • Continue monitoring en optimalisatie

Creatieve content creatie

Onze creatieve experts produceren hoogwaardige content die resoneert met uw publiek. We begrijpen dat effectieve communicatie verder gaat dan alleen het overbrengen van informatie; het gaat om het creëren van een emotionele connectie. Daarom besteden we veel aandacht aan elk detail, van de eerste brainstormsessie tot de uiteindelijke creatie. Onze schrijvers, ontwerpers en videografen werken nauw samen om inhoud te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de kern van uw merkboodschap op authentieke en overtuigende wijze overbrengt.

Van pakkende teksten en visuals tot boeiende video’s, wij zorgen ervoor dat uw boodschap opvalt en blijft hangen. Of het nu gaat om een spraakmakende social media-campagne, een informatieve blogpost, of een inspirerende bedrijfsfilm, wij zetten ons in om content te leveren die uw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie. Onze doelgerichte benadering zorgt ervoor dat elke contentstrategie afgestemd is op uw specifieke doelen en doelgroep, waardoor uw merk consistent en krachtig naar voren komt.

Contact openemen
 • Campagne monitoren
 • Geavanceerde analysetools
 • Aanpassen en verfijnen
 • Evolueren en verbeteren
Samen kijken naar de mogelijkheden

Campagnebeheer en optimalisatie

Na de lancering van uw campagne monitoren en optimaliseren we continu de prestaties om ervoor te zorgen dat uw doelen worden bereikt en zelfs overtroffen. Dit proces omvat het nauwlettend volgen van verschillende prestatie-indicatoren, zoals klikfrequenties, conversieratio’s en de betrokkenheid van de doelgroep.

We gebruiken geavanceerde analysetools om gedetailleerd inzicht te krijgen in het gedrag van uw doelgroep. Deze tools helpen ons om trends en patronen te identificeren, zoals welke advertenties het meest effectief zijn, op welke tijden uw doelgroep het meest actief is en welke inhoud het beste resoneert.

Met deze inzichten kunnen we onze strategie voortdurend aanpassen en verfijnen. We voeren A/B-tests uit om verschillende varianten van uw advertenties te testen en de meest effectieve elementen te behouden. Daarnaast analyseren we de feedback van uw doelgroep en gebruiken deze om de boodschap en de presentatie verder te verbeteren.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke campagne niet alleen goed presteert, maar ook blijft evolueren en verbeteren. Door deze iteratieve aanpak kunnen we de impact van uw marketinginspanningen maximaliseren en ervoor zorgen dat u de beste resultaten behaalt. Dit betekent hogere conversies, betere ROI en uiteindelijk meer tevreden klanten.

Marketing en communicatie & bijbehorende kosten

Onze prijzen zijn afhankelijk van de specifieke behoeften en omvang van uw project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij bieden flexibele prijsopties die passen bij elk budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Opzetten

We beginnen met een diepgaand gesprek om uw doelen en verwachtingen te begrijpen.

Inrichten

Onze experts stellen uw marketingplatforms en -tools in, inclusief tracking en analyse.

Target onderzoek

We voeren uitgebreid onderzoek uit om uw ideale klantprofiel en doelgroep te definiëren.

Uitvoering

We lanceren de campagne en zorgen voor continue monitoring en optimalisatie voor het beste resultaat

Succesvolle resultaten met marketing en communicatie

Bij Novi Media zijn we trots op de resultaten die we voor onze klanten behalen. Onze case studies tonen aan hoe we bedrijven hebben geholpen om hun zichtbaarheid te vergroten, betrokkenheid te verhogen en omzet te laten groeien. Met onze bewezen aanpak bent u verzekerd van succes.

Neem contact op met Novi Media?

Novi Media is uw betrouwbare partner voor marketing en communicatie. Samen werken we aan uw succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Samen kijken naar de mogelijkheden

Marketing en communicatie bij Novi Media

 • Resultaatgericht – Wij focussen op meetbare resultaten en streven naar de hoogste ROI voor uw campagnes.
 • Maatwerk oplossingen – Elke strategie is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van uw bedrijf.
 • Innovatieve technieken – We maken gebruik van de nieuwste tools en trends om uw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Waarom kiezen voor Novi Media / Met welke bedrijven werken wij samen?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites die gebruikers geven wat ze willen. Daarnaast werken wij niet vanuit een standaard template, maar leveren maatwerk WordPress websites. Ons team werkt met mensen over de hele wereld om unieke, hoogwaardige ervaringen te creëren die bezoekers interesseren en hen in klanten verandert. We zijn niet zomaar een website-ontwikkelingsbedrijf – we zijn een full service digitaal marketingbureau. Wij leveren diensten voor en met grotere bedrijven zoals Sectie5 of FireStaff.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw SEO te optimaliseren in samenwerking met een Professionele webdesigner genaamd Site Users. Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, staat voor het optimaliseren van uw website en daarmee een hogere rangschikking te krijgen in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachines zijn platforms zoals Google, Bing of Yahoo. SEO zorgt voor een hoger aantal bezoekers waardoor uw bedrijf online beter vindbaar wordt. Hierdoor zult u meer conversie creëren.

100+ bedrijven vertrouwen op ons

Veelgestelde vragen over Werkbonnen

 • Wat maakt de marketing en communicatie diensten van Novi Media uniek?

  Onze diensten onderscheiden zich door een combinatie van maatwerkoplossingen en innovatieve technieken. We nemen de tijd om uw bedrijf en doelgroep te begrijpen en ontwikkelen strategieën die specifiek zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Door gebruik te maken van de nieuwste tools en trends, zorgen we ervoor dat uw marketingcampagnes altijd voorop lopen en de beste resultaten opleveren.

 • Hoe zorgt Novi Media voor meetbare resultaten in marketingcampagnes?

  Bij Novi Media leggen we de nadruk op resultaatgerichte marketing. Dit betekent dat we duidelijke doelen en KPI’s (Key Performance Indicators) definiëren voor elke campagne. We gebruiken geavanceerde analysetools om de prestaties te volgen en te meten, en rapporteren regelmatig over de voortgang. Onze continue optimalisatieprocessen zorgen ervoor dat we op basis van data gestuurde beslissingen nemen om de efficiëntie en effectiviteit van uw campagnes te maximaliseren.

 • Welke soorten bedrijven kunnen profiteren van de diensten van Novi Media?

  Onze marketing- en communicatiediensten zijn ontworpen om bedrijven van elke omvang en sector te ondersteunen. Of u nu een startup bent die zijn merk wil opbouwen, een middelgroot bedrijf dat zijn klantenbestand wil uitbreiden, of een gevestigde onderneming die zijn marktpositie wil versterken, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken.

 • Hoe verloopt het proces van samenwerking met Novi Media?

  Onze samenwerking begint met een diepgaand gesprek om uw doelen, uitdagingen en verwachtingen te begrijpen. Op basis hiervan ontwikkelen we een op maat gemaakte marketingstrategie. Tijdens de uitvoering van de campagne blijven we in nauw contact met u, leveren we regelmatig updates en rapportages, en passen we de strategie aan waar nodig om de beste resultaten te garanderen. We hechten veel waarde aan transparantie en partnerschap in onze werkwijze.

 • Wat zijn de kosten voor marketing- en communicatiediensten bij Novi Media?

  De kosten voor onze diensten variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en omvang van uw project. We bieden flexibele prijsopties die passen bij elk budget, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat. We werken samen met u om een oplossing te vinden die past binnen uw budget en uw doelen helpt te bereiken.